Voorzichtig met mijn lipjes

"Voorzichtig met mun lipjes" is onstaan doordat ik verbaasd was over het feit dat  jonge meisjes zich laten verbouwen aan hun vagina voor vele dollars of euro's.

 

Ik ben zelf moeder van een dochter van 12 jaar en moet er niet aandenken dat mijn dochter  rond de leeftijd van 15 jaar of ouder  zou vragen om een schaamlipcorrectie zonder medische redenen.

 

Door middel van mijn kleine installatie wil ik uitbeelden  dat er veel  voorzichtiger  zou omgesprongen moeten worden bij dit soort ingrepen,vandaar de witte rubber handschoenen die zachtjes de "lipjes" vasthouden alsof ze de vraag aan je stellen "Wil je dit echt?" ... Waar komt dat beeld van zo'n meisje toch vandaan.. vraag ik me af... media, fotogeshopte mooie dames...?

 

Het belangrijkste aspect van het leven is toch :  het durven, ervaren, ontdekken maar vooral genieten van het vrouw zijn in al haar  facetten... ( dit geldt natuurlijk voor elk mens ..man of vrouw!!!)The Gift

Vandaar mijn andere werk The Gift ( het kadootje) ... zo beschouw ik mijn vrouwelijk geslachtsdeel ....Mijn ontdekkingstochtkadootje....hoe ze er ook uit ziet.

 

Maar jammerlijk genoeg zijn er Kadootje's die tot diepe terleurstelling en pijn leidden ,  door externe factoren al beschadigd en deze kadootjes zullen dus rustig geopend moeten worden met veel respect en geduld en dat ieder op zijn eigen manier.

 

Rosa Verloop

Meer over

Rosa Verloop

http://www.rosaverloop.com
 

28 SEPT. t/m 13 OKT. 2013 • PROZITRON AKEN

H O M EIntrotekst_statement_mooi_kut_Deze_expositie_onderzoekt_de_houding_en_visie_in_de_maatschappij_ten_aanzien_van_de_vagina.html
K U N S T E N A A R Sdeelnemende_kunstenaars_aan_Mea_Vulva.html
P E R S • E N• Z O Persenzo.html
F O T O B O E K Fotos_en_filmpjes.html
P R O G R A M M A 
+ T I J D E N Programma_Mea_Vulva_-_Mooi_Kut.html
D E  C O L U M NDe_Column_van.html
W O O R D E N  V A N  Woorden_rond_Mea_Vulva.html
V U L V A  L I E D Mea_Vulva_Lied.html
C O N T A C Tcontact_meavulva.html
G E D I C H T E N Gedichten_rond_Mea_Vulva_Amen_van_Stef_Joos.html
D E E L N E M E R S
L E E U W A R D E Ndeelnemende_kunstenaars_aan_Mea_Vulva_in_de_Blokhuispoort_Leeuwarden.html
Sasja_Bork_bij_Mea_Vulva_Mooi_Kut_3.html
Rian_van_Nieuwkerk_bij_Mea_Vulva_Mooi_Kut_3.html

De expo

MEA VULVA

is mede mogelijk

gemaakt door: